-        
 

 

 

KURSET TONA

Çfarë dëshironi të mësoni sot?


{"title":"Heading","show_title":"0","post_type":"course","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"popular","featured_style":"course4","masonry":"0","grid_columns":"clear4 col-md-3","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"8","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"0","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}

 

 Tani me shumë studentë

Mëso nga shtëpia


 


0

Kurse

0

Profesor

0

Teste të kompletuara

 

 

PROFESORËT

Mëso nga profesorët e përzgjedhur


Prof. Dr. në e-learning, me këto kurse:

FIZIKA VIFizika VI Laboratorike

FIZIKA VIIFIZIKA VIII,

TESTI I ARRITSHMËRISË

 

 

Prof. univeristar

Prof.

Kolegjet

 

 

 

OFERTAT TONA

Dërgo Emailin për tu njoftuar me ofertat e fundit

  

Ne do t'u njoftojmë për të rejat e fundit

   

 

Na kontaktoni

Nëse hasni në ndonjë vështirësi ose keni pyetje & sugjerime na kontaktoni!

 

 

Vlerësimet e juaja

Më poshtë keni komentet e disa nxënësve (studentëve) që kanë ndjekur kurset tona.


Kam ndjekur kursin e fizikës në këtë faqe, me kohë e kam vërejtur qe kam fituar shumë njohuri nga kjo faqe, si dhe e kam shfrytzuar kompjuterin të fitoj njohuri të reja.

Granit Beqiri 

Kam ndjekur kursin e fizikës sipas planit dhe programit të Kosovës. Meqë jetoj në Zvicër a është e mundur me pas KURS për gjuhë shqipe, si mësim shtues. Suksese në punën e juaj.

Elsa Ferati, Zvicër

Kam ndjekur kursin e fizikës dhe të anglishtës në këtë faqe, me kohën e kam vrejtur qe kamë fituar shumë njohuri nga kjo faqe, si dhe e kam shfrytzuar kompjuterin të fitoj njohuri të reja.

Shqipërim Desku 

 

 

Lajmet e fundit

Lajmet & Njoftimet e fundit nga faqja jonë!


Template Design © VibeThemes. All rights reserved.