-        
 

Të nderuar nxënës, mësimdhënës dhe prindër!

Jeni në Platformën digjitala të të nxënit të Fizikës për kl. IX. Ky KURS përfshin, veç tjerash, TESTE që përgatitin nxënësit për TESTIN E ARRITSHMËRISË. Keni kujdes: materialet janë e drejtë ekskluzive e autorit dhe Platformës: www.gjeniu.org, përdorimi i çfarëdoshëm, pa leje autoriale ndiqet me Ligj.

 

 

Objektivat e kursit

TEST I ARRITSHMËRISË
TEST ARRITSHMERIE FREE 00:00:00
TESTET E ARRITSHMËRISË 00:00:00
LËVIZJET RRETHORE
DINAMIKA E LËNGJEVE

Vleresimet e kursit

N.A

vleresimet
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

Nuk u gjeten vleresime per kete kurs.

Behu pjese e ketij kursi
  • 50.00 30.00 per 12 muaj
  • 2 muaj
1 STUDENT TE REGJISTRUAR
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.