-        
 

KONKURS

Apliko për mësimdhënës

Kjo platformë është unike e cila mundëson që Ju të punoni nga shtëpia dhe pa shkëputje nga puna. Nxënësit, studentët dhe të gjithë të tjerët që janë të interesuar mësimet e tyre i marrin nga cili do vend që ndodhen, kur të dojnë dhe sa herë që kanë nevojë mund t’i përsëritin ato.

Për trajnimin për mësimdhënës KLIKONI KËTU

 

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.