-        
 

 

 

Objektivat e kursit

Konkurs
Konkursi FREE 00:00:00
Qysh me pague kursin? FREE 00:00:00
Trajnimi
Trajnimi 4 javë, 2 ditë
Montazha
Montazha 00:00:00
Shembuj
Shembuj 00:00:00

Vleresimet e kursit

5

5
1 vleresimet
 • 5 stars1
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. Shkëlqyeshëm

  5

  Një sukses i arritur e sjellë suksesin tjeter, kjo bëhet kur shtohet dituria me përvojë, e përvoja arrihet që nga hapat e parë të punës dhe hapat e parë merren duke mos injoruar as edhe informacionet bazike të cilat paraqiten edhe në videot trajnuese, gjë që më pëlqeu, prandaj vlerësimi im është i shkëlqyer.

Behu pjese e ketij kursi
 • 100.00 10.00 per year
 • 1 year
29 STUDENT TE REGJISTRUAR
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.