-        
 

Te nderuar nxenes planprogrami mesimor per kl. VI, tani ka marre nje forme unike.

Nepermjet metodologjive me te reja ju do te mund te mesoni.

 

 

Objektivat e kursit

Hyrje
Çka do të mësojmë në fizikë FREE 00:00:00
Mesimi 1 6 muaj
SHTATOR - TETOR
NËNTOR - DHJETOR
Lëvizja dhe qetësia 00:00:00
Çka quajmë trajektore e çka rrugë 00:00:00
Të matim kohën 00:00:00
Rruga dhe shpejtësia 00:00:00
Forca deformon dhe zhvendos trupat 00:00:00
Forca ndryshon shpejtësinë dhe drejtimin e lëvizjes 00:00:00
Ligji i parë i Njutonit 00:00:00
Veprimi dhe kundërveprimi 00:00:00
JANAR - SHKURT
Kur kryejmë punë 00:00:00
shtypja 00:00:00
MARS - PRILL
MAJ - QERSHOR
Puna mekanike 00:00:00

Vleresimet e kursit

N.A

vleresimet
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

Nuk u gjeten vleresime per kete kurs.

Behu pjese e ketij kursi
  • 50.00 30.00 per 12 muaj
  • 12 muaj
26 STUDENT TE REGJISTRUAR
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.