-        
 

FIZIKA VIII-4

Objektivat e kursit

LËVIZJET DHE FORCAT
84. Lëvizja dhe qetësia FREE 00:00:00
F841. Lëvizja dhe qetësia 00:00:00
ENERGJIA DHE LIGJET E RUAJTJES
NXEHTËSIA DHE SHNDËRRIMET TERMIKE
F843. Nxehtesia dhe shnderrimet 00:00:00
FUSHA MAGNETIKE
INDUKSIONI ELEKTROMAGNETIK
DRITA DHE PËRHAPJA E SAJ
NDËRTIMI I ATOMIT DHE BËRTHAMA E TIJ

Vleresimet e kursit

N.A

vleresimet
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

Nuk u gjeten vleresime per kete kurs.

Behu pjese e ketij kursi
  • 50.00 30.00 per 12 muaj
  • 12 muaj
1 STUDENT TE REGJISTRUAR
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.