-        
 

FIZIKA IX-4

Objektivat e kursit

DINAMIKA E LENGJEVE
941. Levizja e lengjeve 00:00:00
LEVIZJA RRETHORE DHE PERIODIKE
EKULIBRIMI I TRUPAVE
943. Ekuilibrimi i trupave 00:00:00
PROCESET VALORE
F944. Proceset valore 00:00:00
TEORIA KINETIKE MOLEKULARE E GAZEVE
F945. Teoria kinetike molekulare e gazeve 00:00:00
TERMODINAMIKA
DUKURITE ATMOSFERIKE DHE NDOTJA E AJRIT
FUSHA DHE POTENCIALI ELEKTROSTATIK
OPTIKA GJEOMETRIKE
STRUKTURA E ATOMIT DHE BERTHAMA E TIJ
STRUKTURA E TRUPAVE TE NGURTE
GRAVITETI DHE GJITHESIA

Vleresimet e kursit

N.A

vleresimet
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

Nuk u gjeten vleresime per kete kurs.

Behu pjese e ketij kursi
  • 50.00 30.00 per 12 muaj
  • 12 muaj
1 STUDENT TE REGJISTRUAR
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.