-        
 
Sale!

FIZIKA IX-4

50.00 30.00 per 12 muaj

Kurset e perfshira
SUBSCRIPTION FOR 12 muaj

Description

Përshkrimi (për pagesë)

Nxënës dhe prindër,

Ju tani jeni në fazën e porosisë së KURSIT FIZIKA për kl. VIII, me mësimdhënëse: Valentina Baliu, në platformën dixhitale: www.gjeniu.org. Pasi të keni porositur blerjen, në email adresën e juaj do të ju arrij profatura për pagesë në vlerën: 30.00€ per kohezgjetje deri me 31.08.2019, të cilën e paguani në Bankën TEB Kosovë:

LLOGARIA NË BANKËN  TEB KOSOVË

ASH GJENIU

20-20-0001583095-07

 

Te përshkrimi i pagesës cekni emrin, mbiemrin dhe email adresën me të cilën jeni regjistruar te ky kurs.

Për informata tjera shtesë mund të na kontaktoni në email: info@gjeniu.org.

Suksese në mësime,

Platforma dixhitale
www.gjeniu.org

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FIZIKA IX-4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.