-        
 
Sale!

FIZIKA VII

50.00 30.00 per 12 muaj

Kurset e perfshira
SUBSCRIPTION FOR 12 muaj
Category:

Description

Përshkrimi (për pagesë)

Nxënës dhe prindër,

Ju tani jeni në fazën e porosisë së KURSIT FIZIKA për kl. VII, në platformën digjitale: www.gjeniu.org. Pasi të keni porositur blerjen, ne email adresën e juaj do të ju arrij profatura për pagesë në vlerën: 30.00€ per kohezgjetje deri me 31.08.2019, të cilën e paguani në Bankën TEB Kosovë:

LLOGARIA NË BANKËN  TEB KOSOVË

ASH GJENIU

20-20-0001583095-07

 

Te përshkrimi i pagesës ceki emrin, mbiemrin dhe email adresën me të cilën jeni regjistruar te ky kurs.

Për informata tjera shtesë mund të na kontaktoni në email: ramadanbeqiri@gjeniu.org.

Suksese në mësime,

Prof. Dr. Ramadan Beqiri
www.gjeniu.org

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FIZIKA VII”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.