-        
 

Mesimet e Fizikes per klasen VII

 

 

Objektivat e kursit

Hyrje 7
Hyrje F7 FREE 00:00:00
GAZET DHE LËNGJET NË QETËSI
shtypja 00:00:00
PUNA DHE ENERGJIA
Puna mekanike 00:00:00
8.2. Energjia mekanike 00:00:00
LËKUNDJET DHE VALËT
Lëvizjet periodike 6 muaj
Zëri 00:00:00
NDËRTIMI GRIMCOR I LËNDËS
7.4. Lënda dhe ndërtimi i saj 00:00:00
RRYMA ELEKTRIKE
Rryma elektrike 00:00:00

Vleresimet e kursit

N.A

vleresimet
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

Nuk u gjeten vleresime per kete kurs.

Behu pjese e ketij kursi
  • 50.00 30.00 per 12 muaj
  • 12 muaj
41 STUDENT TE REGJISTRUAR
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.