-        
 

FIZIKA VII. Detyrë numerike për punën mekanike

Detyrë numerike për punën mekanike

Me kërkesë të nxënësve po zgjidhim një detyrë numerike e cila përmabanë 8 (tetë video). Pra rreth 50 minuta në total ka zgjatë detyra deri sa zgjidhet hap pas hapi.

Në vijim po ua japim videon 1 prej gjithsej 8 video sa janë për zgjidhjen e kësaj detyre. Për të përcjell të gjitha videot ju ftojmë që të anëtarësoheni në KURSIN FIZIKA VII duke klikuar KËTU.

Për mënyrën e anëtarësimit (video 4, 5 dhe 6), kliko KËTU .

06/06/2019

0 responses on "FIZIKA VII. Detyrë numerike për punën mekanike"

Leave a Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.