-        
 

Uncategorized @sq

24

Feb'18

TESTET E ARRITSHMËRISË

Të nderuar nxënës, mësimdhënës dhe prindër! Jeni në Platformën digjitala të të nxënit të Fizikës për kl. IX. Ky KURS …

Lexo me shume

22

Feb'18

FIZIKA VII. Detyrë numerike për punën mekanike

Detyrë numerike për punën mekanike Me kërkesë të nxënësve po zgjidhim një detyrë numerike e cila përmabanë 8 (tetë video). …

Lexo me shume

10

Feb'18

KURSI FIZIKA VI

Të nderuar nxënës, Kursi Fizika VI, tani ka një grup të konsiderueshëm të cilët me përkushtim janë duke ndjek mësimet, …

Lexo me shume
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.