-        
 

KURSI FIZIKA VI

Lënda dhe ndërtimi i saj

Të nderuar nxënës, Kursi Fizika VI, tani ka një grup të konsiderueshëm të cilët me përkushtim janë duke ndjek mësimet, detyrat dhe aktivitetet tjera të parapara me planprogramin mësimor. Sukseset e tyre tani janë evidente. Së shpejti do të hapim një rubrikë PUNIMET E NXËNËSVE. Punimet më të mira të nxënësve do të postohen. Uroj që edhe ju të jeni pjesë e këtij kursi.

 

Për anëtarësim në KURSIN FIZIKA VI, kliko në linkun: https://www.gjeniu.org/course/fizika-vi/

06/06/2019

0 responses on "KURSI FIZIKA VI"

Leave a Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.